Hoppa till innehåll

Flytthjälp Stockholm

Komplett flytthjälp i Stockholm

När du vill flytta inom Stockholm eller i resten av Sverige kan vi erbjuda dig flytthjälp till ett fast pris. Vi kan stå för flyttlådor, packhjälp, bärhjälp och transport. Dessutom kan du få hjälp med uppackning på din nya adress.

För oss är det viktigt att kunna erbjuda en helhetslösning när det kommer till flytthjälp i Stockholm. Att flytta ska inte vara stressigt utan en rolig upplevelse och nystart. Om du vill kan du låta oss sköta hela flytten och endast fokusera på ditt nya hem.

Även om vi utgår från Stockholm hjälper vi dig självfallet om du ska flytta någon annanstans i landet. Vi anpassar oss efter våra kunder med andra ord.

Flytthjälp Stockholm

Få en kostnadsfri offert

Flytthjälp Stockholm till bra pris

Det ska inte behöva kosta skjortan att ta del av flytthjälp i Stockholm. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvaliteten. För att få ett exakt flytthjälp pris måste vi veta lite mer om din situation. Fyll i vårt formulär och berätta mer om din flytt så återkommer vi till dig. Kom ihåg att en offert inte är bindande utan endast ett förslag.

Flyttfirma Stockholm  * Vi delar inte din information.

  Vi hjälper dig med packning

  Alla vet hur mycket saker man kan samla på sig under en tid i ett boende. Vi kan hjälpa dig med packningen och även stå för flyttlådor om du önskar. Det sparar dig mycket tid till annat. Dessutom bär vi ut dem till flyttbilen.

  Flytthjälp Stockholm

  Flytthjälp i hela Sverige

  Om du ska flytta från Stockholm till en annan ort i Sverige kan vi transportera dina saker snabbt och smidigt.

  Vi väljer storlek på flyttbilen baserat på hur mycket saker som du ska flytta från ett boende till ett annat.

  Eftersom vi har lång erfarenhet kan vi packa allt på ett tryggt sätt utan att det går sönder. Vi arbetar snabbt och effektivt och tömmer ditt boende och packar in det i bilen. För att minska vårt klimatavtryck tar vi också snabbaste vägen till ditt nya hem.

  Vi erbjuder alltså en komplett flytthjälp i Stockholm där du bestämmer vad du vill ha hjälp med.

  Flyttfirma Stockholm
  Flyttfirma Stockholm
  Flyttfirma Stockholm

  Så säger våra kunder

  Omdöme om flytthjälp

  Sista gången jag flyttade bestämde jag mig för att anlita flytthjälp och spara ryggen. Jag kan säga att jag ångrar mig inte. De var trevliga och snabba och jag skulle gärna använda dem igen.
  Gunnar Warg
  Flytthjälp Sollentuna
  När jag och min sambo fick vårt andra barn behövde vi ett större boende. Vi kände att vi inte att tid för både barn och flytt så vi ville hitta en firma som kunde göra allt åt oss. Jag kan bara säga att vi är supernöjda.
  Erika Larsson
  Komplett flytthjälp
  Sist jag skulle flytta hade jag själv fixat transporten men hade inte tid att packa allt. Jag kunde då anlita flytthjälp som tog hand om det. De hade med sig egna kartonger och packade allt försiktigt. Kanon!
  Maja Hansson
  Packhjälp Stockholm

  Professionell flytthjälp i Stockholm

  Försäkrad flytthjälp i Stockholmsområdet

  En flytt är något väldigt personligt och det är många värdefulla ägodelar som ska transporteras. Därför är vår Flyttfirma Stockholm noga med försäkringarna.

  Vi vill inte att du ska känna tvekan över att anlita oss om du har några ägodelar som du är väldigt rädd om.

  Vi är en flytthjälp Stockholm med full försäkring om något händer. Så länge vi flyttar tillsammans med dig tar vi fullt ansvar om något händer eller går sönder. Vi hanterar förstås allt varsamt för att undvika att detta händer men det går aldrig att lova till 100%. Därför säkrar vi upp i förväg.