Hoppa till innehåll

Tjänster

Flytthjälp med skräddarsydda lösningar

Magasinering Stockholm

Magasinering Stockholm

Du ska aldrig behöva slänga saker för att du inte har plats att förvara dem. Utnyttja vår magasinering Stockholm och förvara dem tryggt i ett uppvärmt och övervakat magasin. Vi hämtar upp dem och kör dem till förvaringen.

Flyttstädning Stockholm

Flyttstädning Stockholm

Grundlig flyttstädning enligt Mäklarsamfundets rekommendationer

Slipp oroa dig över en kommande besiktning och anlita vår flyttstädning Stockholm. Vi ser till att bostaden lämnas i bästa skick.

Flyttfirma Stockholm

Flytthjälp Stockholm

En flytthjälp Stockholm är så mycket mer än bara en transport mellan A till B. Vi kan i princip hjälpa dig med hela flytten och ser till att du kommer i ordning så snabbt som möjligt.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Flytthjälp där allt ingår

Flyttfirma Stockholm  * Vi delar inte din information.

  Så tycker våra kunder

  Omdömen från tidigare flyttar

  När jag städade ur min mammas gamla lägenhet visste jag inte vart jag skulle ställa alla möbler som jag ville spara. En magasinering i Stockholm löste mina problem på ett smidigt sätt.
  Mats Berggren
  Magasinering Bromma
  Jag och min fru flyttade från en stor villa och vi kände absolut inte för att flyttstäda. Vi kunde snabbt få dit en städare och de var mycket snabba och trevliga. Inget att anmärka på.
  Kjell Johansson
  Flyttstädning Norrtälje
  När jag började plugga på universitet i Uppsala behövde jag hjälp att flytta till mitt studentboende. De kom i tid och lastade på mina saker i bilen. Det gjorde livet mycket enklare.
  Hannah Kjellström
  Flytthjälp Uppsala