Hoppa till innehåll

Om oss

Flytta Med Oss hjälper dig i Stockholmsområdet

Vårt företag har under åren som aktiva hjälpt privatpersoner och företag att flytta i Stockholm med omnejd. I våra tjänster ingår transport, nedpackning av saker, uppackning i det nya boendet och flyttstädning. Du väljer själv vad du vill ha hjälp med.

Att flytta kan vara väldigt omtumlande och överväldigande och med vår hjälp kan du enbart fokusera på att komma i ordning i ditt nya hem eller i nya företagslokaler. Vi är en Flyttfirma Stockholm som vill ge dig trygghet och förtroende i alla lägen. Det innebär också att vi är fullt försäkrade och tar ansvar om något händer under flytten.

Magasinering Stockholm

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Flytthjälp där allt ingår

Vi hjälper dig inte bara med själva transporten utan kan även hjälpa dig att packa ner i flyttkartonger och komma i ordning i det nya hemmet. Det inkluderar även flyttstädning.

Flyttfirma Stockholm  * Vi delar inte din information.

  Flytta Med Oss

  Ett professionellt gäng med rätt kompetens

  Vi är ett litet och familjärt företag som lägger lika mycket energi på varje flytt. Vi tar oss tiden att verkligen lyssna på varje kund och komma fram till en skräddarsydd lösning som passar för dina behov. Att flytta i Stockholm kan vara väldigt energikrävande och tanken med vår flytthjälp är att underlätta så mycket som möjligt. Vi har under åren samlat på oss lång erfarenhet och hanterat allt från mindre lägenheter till stora företagslokaler. Självfallet är vi försäkrade under hela vårt samarbete för din trygghet.

  Effektiva, trygga och erfarna

  Flytthjälp kan låta väldigt enkelt men faktum är att det är många olika aspekter att ta hänsyn till. Vi gör allt så smidigt och effektivt som möjligt. Hos oss är det alltid du som kund som är i fokus och du ska kunna känna dig 100 % trygg hela vägen. Vi är en flyttfirma med fast pris så du aldrig behöver vara orolig för några oförutsedda kostnader. Gällande flyttstädning har vi en checklista för att kunna garantera att du klarar besiktningen.

  Flyttfirma Stockholm
  Flyttstädning Stockholm
  Magasinering Stockholm

  Flytta Med Oss

  Ett axplock av våra certifikat och tidigare samarbeten