Hoppa till innehåll

Flyttfirma priser?

Hör av dig till oss om du vill veta hur mycket det kostar att få flytthjälp och vilka tjänster som ingår.

Få prisförslag på flytthjälp

Svar inom 48 timmar

Ska du snart flytta och behöver ha hjälp med transport eller packning och uppackning? Eller behöver du kanske magasinera några gamla möbler? Vi är en Flyttfirma Stockholm som kan hjälpa dig med allt detta. Först får du ett pris på flytthjälp att ta ställning till.

Vi är en flyttfirma med fast pris så du behöver aldrig vara rädd för att det ska dyka upp några oförutsedda utgifter. Vi kan ge dig en kostnadsfri offert baserat på den information du ger oss. Meddela från vart du ska flytta och din nya adress. Vi behöver också veta hur stor din nuvarande och framtida bostad är.

Vårt pris baseras också på vilka tjänster du väljer. Om du väljer vår helhetslösning får du ett annat pris än om du bara vill ha dina ägodelar transporterade från A till B. Du får alltid en individuell offert som är baserade efter dina önskemål och planer.  * Vi delar inte din information.

  Så säger kunderna om flyttfirma Stockholm

  Hör vad våra kunder säger

  Vi behövde hjälp med hela vår flytt när vi sålde vårt stora hus i Nacka. Även fast vi inte skulle flytta långt kände vi att vi inte hann med. Flyttfirman löste allt på nolltid.
  Annika Svensson
  Flytthjälp Nacka
  Jag behövde akut hjälp med att städa ur min lilla studentlägenhet när jag kom in på en annan utbildning i en annan stad. Jag fick ett suveränt bemötande hela vägen.
  Markus Jansson
  Flyttstädning studentlägenhet
  Jag och min fru ville ha hjälp att flytta våra saker från Stockholm till Luleå. Trots de långa avstånden gick allt snabbt och smidigt.
  Bertil Segerström
  Flytthjälp Norrland

  Vill du veta mer om vad det kostar att flytta?

  Flyttstädning Stockholm
  Flyttfirma Stockholm
  Magasinering Stockholm

  Be om en kostnadsfri offert

  Om du vill veta din totala kostnad för att anlita flyttfirma i Stockholm kan du börja med att be oss om en kostnadsfri offert. Eftersom vi alltid arbetar med fasta priser kommer du inte få några obehagliga överraskningar på din faktura. Vårt mål är att erbjuda professionell och trygg flytthjälp till konkurrenskraftiga priser som passar alla.