Hoppa till innehåll

Flyttstädning Stockholm

Effektiv flyttstädning i Stockholm

Få en massa tid över till annat och anlita oss för flyttstäd i samband med din flytt. Vi går igenom ditt hem grundligt och ser till att det går igenom en kommande besiktning. Du kan anlita oss med kort varsel.

Att flyttstäda är både stressigt och tidskrävande. Alla utrymmen måste gås igenom grundligt inför besiktningen. Vi hjälper dig med flyttstädning i Stockholm och ser till att du får tid över till annat. Vi har även nöjd kundgaranti för att du ska känna dig trygg.

Våra flyttstädare är baserade i Stockholm och kan hjälpa dig både i innerstan och i Storstockholm. Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig.

Flyttstädning Stockholm

Boka flyttstädning redan idag

Flyttstädning Stockholm med kort varsel

Ibland kan man behöva boka flyttstädning med väldigt kort varsel. Vi gör allt för att komma ut med en städare så det passar dig och så att du kan lämna över nycklarna till den nya ägaren eller hyresgästen. Om det handlar om en större lokal kan vi komma på ett hembesök för att få en bild av vad som behöver göras. Vi tar också med eget städmaterial.

Flyttfirma Stockholm  * Vi delar inte din information.

  Flyttstädning med checklista

  Vi vill vara säkra på att vi alltid erbjuder flyttstädning av hög kvalitet till alla kunder. Du ska kunna förvänta dig samma resultat varje gång du anlitar oss. Därför har vi en checklista som vi alltid går efter vid varje uppdrag och som följer Mäklarsamfundets riktlinjer.

  Flyttstädning Stockholm

  Vi har lång erfarenhet av flyttstädning

  Vi har under åren genomfört flera flyttstädningar och vet hur vi ska genomföra det på ett snabbt och effektivt sätt.

  Vi har alltid med oss de maskiner och det material som behövs för att göra bostaden skinande ren.

  När du anlitar oss som erfaren flyttfirma vet vi exakt hur en flyttstäd ska gå till. Vi kan sätta igång så snart vi kommer till din bostad och arbetar oss snabbt igenom alla utrymmen. Du kan känna dig trygg i att vi genomför städningen på ett korrekt sätt.

  Vår flyttstädning i Stockholm är effektiv och ger dig tid till att komma i ordning i nya boendet.

  Flyttfirma Stockholm
  Flyttfirma Stockholm
  Flyttfirma Stockholm

  Så här säger våra kunder

  Omdöme om flyttstädning

  Jag behövde flyttstädning när jag flyttade från min etta på Östermalm och är mycket nöjd. De som kom var trevliga och lämnade lägenheten utan en enda anmärkning. Allt man kan önska sig!
  Anna Fransén
  Flytthjälp Solna
  Vi kom överens med vår säljare om ett nytt inflyttningsdatum och behövde flyttstädning med kort varsel. De kunde komma samma dag och städade igenom alla utrymmen enligt överenskommelse. Jag är mycket nöjd!
  Kent Nilsson
  Flyttstädning etta
  Jag behövde hjälp att städa ut mitt lilla hus när jag hade sålt det för att flytta utomlands. Städarna arbetade effektivt och enligt besiktningsmannen fanns inget att anmärka på. Jag kommer anlita dem igen.
  Helen Johnson
  Flyttstäd Stockholm

  Trygg flyttstädning i Stockholm

  Kompetent flyttstädning i Stockholm

  Vi vill vara en Flyttfirma Stockholm du kan lita på till 100%. Flyttstädningen är en stor del i detta och vi levererar alltid samma resultat.

  Vi har valt att följa Mäklarsamfundets rekommendationer för att säkerställa att vi aldrig missar någonting som går att anmärka på besiktningen.

  Vi har dessutom vår egen checklista som vi alltid följer till punkt och pricka. Vare sig det handlar om en stor villa eller en liten etta kan du alltid ha samma förväntningar på vår flyttstädning Stockholm. Du har dessutom nöjd kundgaranti om det skulle finnas något som du vill att vi ser över igen.