Hoppa till innehåll

Magasinering Stockholm

Smidig magasinering i Stockholm

Det kan finnas många anledningar till varför man vill magasinera sina möbler. Kanske ska du flytta och har möbler som inte får plats i det nya hemmet men som du ändå vill spara? Oavsett anledning hjälper vi dig att magasinera Stockholm.

Vi kan hjälpa dig med magasinering i Stockholm på ett smidigt sätt. Vi börjar med att hämta dina saker och kör de sedan till förvaringen. När du vill ta ut dem igen kör vi tillbaka dem till den adress som du önskar.

Vi fokuserar främst på att magasinera möbler i Stockholm med omnejd. Hör av dig om du vill veta om vi rör oss i ditt område.

Magasinering Stockholm

Få en kostnadsfri offert

Vi hjälper dig med Magasinering Stockholm så snart som möjligt

Vi står alltid redo att hjälpa dig med allt som rör flytt och magasinering. Du kan alltid kontakta oss för en första offert för att få ett hum om vad det kommer att kosta. Den är helt kostnadsfri och inte bindande på något sätt. Försök få med så mycket information som möjligt så vi kan skräddarsy en perfekt lösning för dig och ditt boende.

Flyttfirma Stockholm  * Vi delar inte din information.

  Transport till och från magasinering

  Det är inte alla som har tillgång till bil och släp när det är dags för magasinering. Vi hämtar de saker som ska magasineras och transporterar dem på ett säkert sätt. När du vill hämta ut dina saker kan vi köra dem till din nya adress.

  Magasinering Stockholm

  Lång erfarenhet av magasinering

  Som firma har vi lång erfarenhet av flyttar och magasinering. Vi har även kompetens att flytta tunga objekt som flyglar och pianon.

  Oavsett vad du har för möbler och ägodelar kan du känna dig trygg i att vi hanterar det på bästa sätt.

  Eftersom vi vänder oss både till privatkunder och företag har vi hanterat många olika typer av flyttar. Det gör att vi är förutsedda på det mesta och kan hantera eventuellt krångliga situationer. Det gäller inte bara magasinering utan allt som rör en flytt.

  Med andra ord har vi koll på allt som rör magasinering i Stockholm och förvaring av dina ägodelar.

  Flyttfirma Stockholm
  Flyttfirma Stockholm
  Flyttfirma Stockholm

  Så här säger våra kunder

  Omdöme om magasinering

  Jag behövde hjälp med att magasinera ett piano som inte fick plats i min nya lägenhet. Det hanterades varsamt och jag kände mig mycket trygg med dem som företag. Jag skulle inte tveka att använda dem igen!
  John Andersson
  Magasinering piano
  Jag hade hyrt ut min lilla etta omöblerat under fyra månader och behövde någonstans att ställa mina möbler under tiden. Jag fick tips om magasinering och är mycket nöjd med bemötandet. Allt gick snabbt och smidigt.
  Sara Jensen
  Magasinering av etta
  Jag använde denna tjänsten för att frakta hem lite saker som min familj hade magasinerat för några år sedan. Jag behövde bara meddela vad som skulle hämtas och till vilken adress. Superbra!
  Frida Hansson
  Hämta ut magasinering

  Trygg magasinering i Stockholm

  Varsam hantering

  I vårt jobb som Flyttfirma Stockholm ingår även magasinering av ägodelar. Vi hanterar dem med största respekt som om de vore våra egna.

  Vi har den erfarenhet som krävs för att kunna hantera tunga möbler som pianon och liknande utan att de tar skada.

  Vi vill erbjuda Magasinering Stockholm som känns trygg och smidig för dig som kund. Därför kommer vi och hämtar allt som ska magasineras och kör det till ett av våra magasin. Våra magasin är uppvärmda och övervakade så dina ägodelar inte tar skada under tiden som de förvaras där.