Hoppa till innehåll
Home » Blogg » Magasinera möbler i Stockholm

Magasinera möbler i Stockholm

  • av
Flera magasin

Ska du flytta utomlands under en period och hyra ut i andra hand? Eller står du mellan två boenden? Det kan finnas flera anledningar till varför du behöver magasinera möbler i Stockholm. Då är de i säkert förvar i en lagerlokal och du kan hämta ut dem när det passar. Du betalar normalt en fast kostnad per månad beroende på hur mycket du har.

Sådana är villkoren för magasinering

Alla lagerlokaler har sina egna villkor för att magasinera möbler i Stockholm. Om det är något särskilt du vill ha magasinerat är det därför bäst att höra av dig till firman direkt. Du kanske även är nyfiken på vad som gäller angående villkor för RUT-avdrag. Faktum är att det inte gäller för själva magasineringen. Det priset du får betala på din faktura är alltså hela beloppet. Det går inte att göra några skatteavdrag för magasineringen.

Om du kontaktar en flyttfirma i Stockholm kan de normalt hjälpa dig med magasinering om du behöver det. De brukar erbjuda flera olika tjänster och magasinering eller lagerhotell är en av dessa. Då brukar du även kunna få hjälp med transporten så dina saker fraktas på ett bra och säkert sätt.

Magasinera möbler i Stockholm med pålitliga företag

Det finns ganska många firmor som sysslar med magasinering i Stockholm så det kan vara bra att läsa på om de olika alternativen. De flesta ger dig även möjlighet att komma ut och kolla så du kan se att dina saker kommer vara i säkert förvar. Många erbjuder idag väldigt moderna lösningar där du kan se hela ditt bohag i mobilen. Om du behöver beställa hem något kan du göra det direkt i din mobil.

Du kanske vill gå ett steg längre och inte enbart magasinera dina möbler hos en firma. Om de är registrerade på börsen kan du även investera i företaget. Du kan köpa vanliga aktier eller det som kallas för blanka aktier. Då lånar du en aktie till skillnad från ett traditionellt köp vilket kan vara mer lönsamt.

Förvara så mycket du vill

Det brukar inte finnas någon gräns för hur mycket du ska förvara när du ska magasinera möbler i Stockholm. Det kan vara allt från en liten flyttlåda till ett helt bohag. Du bestämmer vad och hur mycket som ska förvaras. Du betalar normalt också endast för den yta som du använder. På så sätt får du en väldigt låg månadskostnad.

Vissa företag kräver att du förvarar dina saker hos dem i minst 1 månad. Annars brukar de inte ha någon bindningstid och du kan när som helst hämta ut dina saker.